Батьки не хочуть бачити рідного сина

Батьки мого чоловіка Максима уже старенькі, тому ми часто приїжджаємо до них, щоб допомогти із господарством, найчастіше до них їздив чоловік, тому що я була постійно вагітна, то першою дитиною, то другою. Господарство у них дуже велике, тому Максим часто залишався на декілька днів. У нас була дуже дружня сім‘я і свекруха мене дуже любила, а коли я завагітніла сама говорила мені не приїжджати, краще вдома відпочити.

Але зараз вже зовсім інша ситуація. Оскільки у нас двоє дітей, чоловік влаштувався на ще одну роботу, щоб можна було їх забезпечити всім необхідним, але я не думала, що потім це буде проблемою.

І ось коли знову батьки Максима попросили його приїхати допомогти, виникла не дуже приємна ситуація. Спочатку він погодився, але одразу перед виїздом, йому зателефонували з роботи й просили терміново приїхати на нічну зміну, бо інший працівник не зміг. Нам не залишалось вибору, і я поїхала замість нього, а дітей залишила на няню. Звичайно з цією метушнею ми забули попередити батьків чоловіка.

Коли вони побачили мене замість їх сина, не зрозуміли нічого, я ж сказала їм, що Максима терміново викликали на роботу, було дуже помітно, що вони засмутились. І того дня, поки я їм допомагала, усі ставились до мене холодно, не як раніше, а через декілька годин попросили поїхати додому і передати чоловікові, що його тут не раді бачити. Ми досі не розуміємо у чому справа, а вони зараз з нами не говорять!

Оцініть статтю
Червоний камiнь
Батьки не хочуть бачити рідного сина