Хuтра жінка, що весь час 0бманом отримувала аліменти

Ще коли я навчався в університеті, то познайомився із дівчиною Світланою. Вона була дуже красивою, до неї залицялось багато хлопців, я думав, що у мене немає ніяких шансів, але не здавався і дуже часто дарував різні подарунки й проводив до гуртожитку після лекцій. І одного такого ж дня, вона запропонувала залишитись на ніч у неї в кімнаті. Тоді я був щасливий, ми провели разом ніч і після цього почали зустрічатись.

Через зовсім трохи часу виявилось, що вона вагітна, звичайно я був трохи шокований, але вирішив, що якось виховаємо дитину.

Згодом я дізнався, що не стало мого дідуся, тому мені у спадок перейшла його квартира, ну ось тоді я й вирішив зробити пропозицію Світлані, вона й погодилась. Весілля ми не святкували, просто розписались, адже вона була тоді вже на восьмому місяці вагітності. Ми переїхали до квартири, я зробив там невеликий ремонт, мої батьки допомогли із цим. Через місяць у нас народився син, якого назвали Макар.

Закінчивши університет, я знайшов хорошу роботу. І все ніби було добре, але одного дня я дізнаюсь, що моя дружина подала на розлучення. Спочатку я нічого не розумів. Коли прийшов додому, не зміг відчинити двері. Виявилось, що Світлана змінила замки. Я був шокований! Поїхав тоді до батьків і все їм розповів.

Все ж вона досягла свого й невдовзі був суд, де вона подала на аліменти й заборонила мені бачитись із сином. Квартиру вона також хотіла забрати, але оскільки це був спадок, ніхто їй не віддав житло.

Світлана із сином тоді поїхали жити до її батьків. Я ж намагався різними шляхами побачитись із сином, але вона нікого до нього не підпускала. Я був розлючений, але боровся до останнього, але навіть коли я в суді взяв дозвіл на побачення із сином, мені все одно ніхто не дав доступ до дитини.

Так тривало два роки. Безкінечні сварки із колишньою дружиною, щомісячні аліменти та судові рішення – це стало частиною мого життя. Світлана часто приходила до мене на роботу у бухгалтерію і питала про мій заробіток, щоб я кожну копійку їй платив. Мені було дуже прикро за цим усім спостерігати, адже я правда дуже кохав колись цю жінку і не розумів, чому вона так вчинила зі мною.

І ось був черговий суд, де я вимагав зустрічі зі своїм сином. Натомість мені сказали зробити ДНК тест. Я не розумів спочатку для чого, але якщо потрібно, то мені не важко. Через декілька днів мені приходить лист, де сказано, що я звільняюсь від оплати аліментів, тому що мама дитини зізналась, що я не рідний батько. Я був шокований! До кінця не зрозумівши нічого, подзвонив Світлані. Вона зізналась, що ще тоді, у юності вже була вагітна, перш ніж починала зі мною зустрічатись. Жінка хотіла батька для своєї дитини, але не змогла зі мною жити. Я був дуже злий на неї, тому що вона весь цей час обманювала мене! Звичайно я подав на відшкодування аліментів за усі ці роки.

Зараз це уже у минулому, але я й досі думаю, чому вона не змогла і далі вдавати, що я батько дитини, мала б чоловіка, сім‘ю. А зараз сидить із малим сином та ще й винна стільки грошей!

Оцініть статтю
Червоний камiнь
Хuтра жінка, що весь час 0бманом отримувала аліменти